Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 23.07-29.07.2018г. Зодия Риби

Риби

През цялата седмица ескалират събития, които могат да укажат влияние на професионалната ви реализация с пик и развръзки през последните дни или в петък, когато е Лунното затъмнение и Пълнолуние.

Ако имате тайни недоброжелатели, скрити процеси, които препятстват реализацията ви, то те ще бъдат достатъчно видни. Може да узнаете тайни, дори и това да е с елемент на изненада, бих казала, че тя ще е полезна и оздравяваща, такава, от която да можете да се възползвате и превъртите във ваш интерес.

Ежедневието ви става все по-натоварено чрез допълнителни или не планирани задачи за изпълнение. Възникват алтернативи за развитие, но стари възможности могат да отпаднат от професионалния ви път. Важното е, че ще имате избор.

Хубаво е да използвате Лунното затъмнение, за да се разделите с вредни навици, да обърнете внимание и на физическото ви състояние.

Подходящ период да заздравите партньорските си отношения, ще имате такъв шанс.

Върви ви в юридически казуси, разчупване на границите на възможното пред вас-общо..

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>