Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 23.07-29.07.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През цялата седмица ескалират ключови събития, които кулминират в края на периода и могат да засегнат ключови въпроси като кариерно развитие, место-живеене, дом, семейство и т.н.

Най-засегнати от необходимостта за трансформации са родените в 1 деканат на зодията, предимно родените на 24,25,26 октомври, но и всички останали в различна степен. Голяма част от промените са провокирани от външни и независещи от вас обстоятелства, евентуални партньори-лични или делови, близки и т.н. Каквото и да е, тенденцията може да прилича на малко или по-значимо земетресение в живота ви, но такова, което да снижи, разтовари това напрежение, особено в дома ви, но не само. Помислете какво да изхвърлите, буквално или в преносен смисъл, за да хармонизирате средата си на съществуване. Може би това е полезен ремонт, раздяла със стари вещи?

Пазете се обаче от обтягане на отношения, припомням, че раздели в периода на затъмненията са окончателни или нищо вече не е същото. Нека онова, което е извън живота ви да са само негативни емоции или личности, насочете съзнателно тези процеси, дори и с пожелания в дните на затъмнението.

Вие все още сте под опеката на Юпитер, привличате късмет, хора, които да ви подадат ръка, особено, ако искате и се нуждаете от това…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>