Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 23.07-29.07.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Повечето от вас съществуват във фон на изненади, които извеждат ежедневието извън обичайни ритъм с допълнителни или не планирани ангажименти. Не са изключени и промени на работното ви място, някой от които ще са изненадващи.

Информационният поток е много усилен, водите напрегнати разговори и преговори, с пик от показателни решения, събития и новини в дните на Лунното затъмнение и Пълнолуние-в петък, но и събота, неделя…През това време може да решите да скъсате договори или отношения, предимно онези, които препятстват успехите и чувството ви на щастие.

Повечето от вас отстояват енергично интересите си и действително успяват да превъртят евентуални провокации в позитиви, а това се запечатва трайно в имиджа ви или пък е повод за повишение на доходите ви.

Ако това е невъзможно, тогава се появяват алтернативи за печалба, на този етап- са първи сигнали, които можете да усилите като перспектива и през идните месеци.

Действате, говорите и реагирате рязко, може да се въвличате в словесни войни, вероятно и не без причина. Ако не се прекрачват определени граници, вероятно всичко е наред, иначе- може да скъсате някой връзки и договори, предварително помислете дали сте готови за подобни следствия…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>