Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Дева

Дева

Настъпва време, през което можете да материализирате вашите цели, да получите своеобразна награда за положени от вас усилия…Дава ви се възможност да повишите доходите си, ако това е невъзможно на настоящата ви работа, тогава поне- получавате морално удовлетворение, утвърждавате авторитета си, а успехите, до които се доберете- после може да се разгръщат дълго, да кажем- през идните около две години.

Ако настоящата реализация не ви удовлетворява, тогава можете да си потърсите нещо ново и в повечето случаи ще се оказва старо и добре познато. В друг вариант- ако желаете можете да си върнете минали шансове за реализация.

Ако имате не приключили ангажименти обаче, те отново ще напомнят за себе си и няма да търпят повече отлагане.

Ежедневието ви е все така динамично, натоварено, но и доста резултатно. Препоръчително е обаче да не се претоварвате, за да съхраните здравето си, да не активирате хронични болежки и т.н.

Все така можете да разчитате на чуваемост на думите ви, повод- да проведете конструктивни разговори, да чуете добри новини и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>