Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Навлизате във важен период, през който ви се дава шанс да промените социалното си положение, да повишите доходите си, като минимум да получите вид морално удовлетворение. Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава можете да потърсите и откриете нещо по-подходящо за вас, стига да проявите по-голяма инициативност.

Въпреки всичко мнозина се чувстват предизвикани да се съобразяват с някакви външни и независещи от тях обстоятелства, които не винаги ще кореспондират със собствените ви представи за бъдещо развитие и просперитет. Вероятно ще ви се налага да правите някакви компромиси с интересите ви, а в друг случай- да поемете още по-големи, освобождаващи от зависимости, но и натоварващи отговорности.

Дребни действия имат широко отражение, може да вземете някакви превратни решения, които за дълго да определят вектора ви на развитие.

Все още можете да разчитате повече от обикновено на добронамереност от близкото ви обкръжение, възползвайте се по оптимален начин от тази възможност.

Ако имате стари и неизплатени дългове- буквално и в по-широк смисъл, то те могат да напомнят за себе си. Не е изключено обаче- да получите и награда за минали усилия, да си върнете нещо изгубено, също- да можете да си върнете минали източници за печалба и т.н. Подобни шансове ще имате и често ще е въпрос на избор- по кой път ще поемете.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>