Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Рак

Рак

Теми свързани с дом, семейство, благоустройство, недвижимо имущество и дори место-живеене стават все по-актуални в живота ви. Както и да решите да обновите, за да освежите и подобрите фона си на съществуване, все ще трябва да съгласувате подобни теми с близките ви, приоритетно с вашия партньор. В такъв случай- възникват разяснителни разговори, вероятно не винаги ще се чувствате подкрепени, напротив, налага се на този етап подчертано да се съобразявате с мнението на отсрещната страна, за да избегнете неприятности, дори вид дестабилизация на различни нива.

В този процес не са изключени разяснителни разговори, които в оптимален случай ще изчистят недоразумения, които са трупани дълго и не от вчера. Вероятно ще се наложи да проявявате по-голяма толерантност и разбиране, за да се  адаптирате към променена линия на поведение от страна на важни за вас хора и така е правилно, ако желаете да избегнете загуби- буквално или в по-широк смисъл.

Възможно е да решите да инвестирате чисто материални ресурси или време в дома си и това ще има положителен, дълготраен ефект.

До средата на ноември материалното ви благосъстояние е като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите, възползвайте от настоящите тенденции, за да спечелите, а не обратното, ще има провокации и „подсказки“ в едната и другата посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>