Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Риби

Риби

Занимават ви приоритети, които са свързани с финансовото  ви състояние, можете да повлияете по един по-положителен начин на тази тема, ако търсите и откривате материална, морална подкрепа от страна на партньори и влиятелни личности. Възможно е да се активират скрити шансове за печалба, допълнителни или такива, които са свързани с минали възможности. Оценявайте и се възползвайте дори от дребните шансове, по-късно те може да се преумножат и да се превърнат в нещо стабилно.

Периодът е трансформиращ, ако са изчерпани едни ресурси, вие сте като на прага на житейски кръстопът, така че да наваксате загубите или да изберете оптимално обогатяваща посока за вас.

По-възрастни и авторитетни лица могат да се превръщат в препятствие, особено в колектив, на работното ви място и т.н. Опитайте се да не задълбочавате евентуални конфликти, които могат да се превърнат и в повод за загуби.

До колко можете да разчитате на близкото си обкръжение, дали ви носи позитиви или точно обратното, разбирате в по-ярки краски в понеделник и вторник.

Обединявайте усилия с хора стоящи далеч от вас, евентуални пътувания също може да се превръщат в повод за приятни преживявания, разкриване на нови и по-позитивни перспективи на развитие.

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>