Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 24.09- 30.09.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Социалната ви активност е много висока, дава ви шанс да се превърнете в лидери, да завоювате по-престижни позиции в колектив. В повечето случаи това не е даром, вие влизате в словесни двубои, борите се за интересите си и действително успявате да наложите мнението си.

По различни поводи може да ви се налага да се доказвате над обичайното пред околните, това може да са нови позиции, които заемате в колектив, нови изисквания, своеобразен „тест“ за устойчивост на вече установен статус и т.н. Каквото и да е- постигате целите си, ако преговаряте, като успявате да привлечете съмишленици и т.н.

Любовта ви продължава да се ревизира, владеят ви силни страсти, но рядко изразявате истинските си преживявания, това може да е повод да трансформирате линията си на поведение или да се привлечете от нова връзка, но пак така тайна или с неясно бъдеще…

Финансовото ви състояние е сложно, вероятно ще се наложи да редуцирате разходите, за да избегнете финансова дестабилизация, за да не останете на „червено“ и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>