Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Занимават ви приоритети, които са свързани с материалното ви състояние, стабилност на различни нива в живота, която към настоящия момент много силно зависи от подкрепата- материална или морална, която можете да получите от важни за вас хора.

Разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, оценете случващото се, за да се ориентирате към хора и обстоятелства, които ще са ви полезни, за да се предпазите от загуби.

Взаимодействието с официални и държавни структури не винаги е лесно, периодът не е добър да задлъжнявате, да теглите кредити, да давате пари на заем, все пак- ако имате стари дългове, то те постепенно ще се превръщат във фокусна точка, така че да ги изплатите, да се справите с тях и т.н.

Не е изключено около ваши партньори-лични или делови  да се проявят промени, които да се отразят и на вас самите. Ключът към успехите ви сега е внимателно да си подбирате средата, да отстраните от близкото си обкръжение онези ,които ви дестабилизират или подвеждат, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, също- кой може да се превърне в източник на благоденствие.

Все пак и на този етап- вашата собствена мобилизация, гъвкавост и конструктивност в поведението са повод за истинските ви успехи и не толкова „другите“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>