Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Вие сте в период, през който се замисляте за алтернативи на развитие, те могат да засегнат личния ви живот или професионалната ви реализация. В този процес може да имате избор, може и да сте принудени да направите своеобразен завой в поетата посока, а може да се наложи да оставите нещо зад гърба си, за да освободите място на ново и по-перспективно да нахлуе в живота ви.

Каквото и да е- повечето от вас имат обходни, аварийни пътища към целите си, хора или обстоятелства, които ги подкрепят.

Все пак и в периода на Козирог- по-голяма част от тенденциите се движат според зададена вече посока и по инерция. Не е подходящо да започвате нещо качествено ново, а само да се възползвате от текущи шансове, които застават на пътя ви, да се стремите да елиминирате евентуални недоразумения и пропуски от миналото.

Материалното ви състояние отново може да бъде дестабилизирано от допълнителни или не планувани разходи, внимавайте и се опитайте да ги редуцирате.

Опитайте се да отстраните от пътя си властни или други личности, които имат дестабилизиращ ефект върху финансите ви или друг вид стабилност на различни нива.

Подходящо време да си дадете малко почивка, да се обградите само с близки хора, които ще подействат положително на тонуса ви, ще имат благотворно, зареждащо влияние върху енергията, че и здравословното ви състояние.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>