Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Овен

Овен

Звездите ви насочват силно към равносметки, които касаят вашия социален статус- кариерно развитие, обществено положение или брачни отношения. Тенденцията може да е провокирана от реални събития, които ви показват в по-ярки краски- какво трябва да преодолявате през цялата идна 2019г., също- на какво можете да разчитате, върху какво следва да се концентрирате, мобилизирате, за да утвърдите авторитета си и дори да се изкачите на по-високо стъпало по  йерархичната стълбичка.

Новини, решения, външни и независещи от вас обстоятелства могат да разделят живота ви „преди“ и „след“ случващото се сега, до края на 2018г. и следващата 2019г.

При мнозина изтича една програма от приоритети, която е стартирала преди около две години и половина. Възможно е това да е повод да оставите нещо зад гърба си, защото няма енергия, ресурси или смисъл да продължи или понеже новото се нуждае от място, за да се настани в живота ви и да прораства.

В този процес може да ескалира и необходимост да пренаредите приоритетите си, да се концентрирате върху най-важното, например професионална реализация, но тогава на заден план могат да останат личните взаимоотношения и да пострадат…или пък обратното- да дадете път на лични въпроси за сметка на служебни. В оптимален случай- ще съвместите важни за вас въпроси с тези на близкото ви обкръжение.

Звездите ще ви подтикват да излезете извън границите на познатото- с нови договорни отношения, оценете онези, които ви подкрепят, сдружавайте се с важни за вас личности, на този етап- това е ключът към успеха на различни нива.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>