Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 24.12-30.12.2018г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица могат да ескалират събития, които да преобразят партньорските ви отношения-лични или делови. Евентуални трудности, с които може да се сблъскате през настоящия период ще ви покажат слаби звена, които е уместно да стопирате още в началото, за да не ги провлачвате през цялата идна 2019г.

Този процес може да е свързан с равносметки, разяснителни разговори, вземане на важни решения, които ще преобразят важни за вас връзки. Едни от тях, предимно онези, които имат потенциал и бъдеще- ще станат още по-здрави, като ги укрепите чрез общи цели, набелязване на по-далечни перспективи на развитие.

Онези, които са „пропукани“ от недоразумения- сега ще попаднат в тестови период- дали са способни да преодолеят различията и да прелистят нова страница, която да обнови чувствата им.

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, често извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, евентуални пътувания, разпиляване в различни посоки, а понякога- необходимост да се предоговорят работни условия на труд. Ако нещо не ви удовлетворява или е подвеждащо- ще се прояви в по-ярки краски, но дори и да се наложи да го оставите зад гърба си, то ще бъде заместено от нещо ново и по-перспективно, по-подходящо за вас още от януари 2019г.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>