Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.02-03.03.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Седмицата е важна за вашето обществено положение, кариерно развитие, имидж като минимум. Виждате събитията като на „забавен каданс“, не е изключено да ви се налага да забавите темпото, понякога и по външни, независещи от вас причини, това може да ви попречи да постигате бързи резултати, но пък ще ви помогне да видите реалната картина около вас, така че да действате оптимално целесъобразно, да превъртите евентуални предизвикателства в полза, възползвайте се!

Склонни сте да действате гъвкаво, да търсите алтернативни пътища за развитие, ако настоящите са затворени или неудовлетворителни. В този процес все по-настойчиво стои въпросът с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, защото няма ресурс да продължи. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока- те понякога могат да дойдат при вас като тайна или неочаквана подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от вас…В друг вариант, ако нещо иска да напусне живота ви, понеже повече ви тежи, не се развива според очакванията ви- тогава го пуснете да си отиде, за да освободи място на друго и по-перспективно.

Мнозина ще сменят своя подход, действително ще се окажат на прага на житейски кръстопът, който ще преобрази живота, ще ги прехвърли на нови релси на развитие, ако не веднага, то в края на март или април.

На този етап- не пренебрегвайте знаците на Съдбата, не афиширайте своите намерения /“щастието обича тишината“/, ориентирайте се в посока на най-малкото съпротивление и не „чукайте на една и съща врата два пъти“…

Предстоят развръзки, които ще укажат силно влияние на материалното ви състояние и нека те да ви зарадват…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>