Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.03-31.03.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

Във връзка с вашия социален статус- кариерно развитие, обществено положение, репутация, дори партньорски отношения- вие може да сте обсебени от някаква ярка мечта, тя може да е повод да градите стратегии, да водите преговори, а социалната ви активност, необходимост да се доказвате пред другите-общо и да преговаряте за интересите си перманентно ще расте, но в този процес действително ще откривате нови и неподозирани варианти за вашето развитие.

Все още съществува някаква неяснота, която витае във въздуха, това може да е информация, външни и независещи от вас причини, които понякога могат да пораждат съмнения, несигурност по кой път да поемете.

На 28 март Меркурий, вашият покровител ще се обърне в директен и постепенно ще започне да разплита този възел, вие все по-уверено ще канализирате потока от събития в избраната от вас посока.

На този етап- все още се придържате към дела, които са от преди и не ви пускат напред, докато не ги довършите…

Меркурий е в „плен“ на Нептун и може да сбъдне най-съкровените ви желания или пък страхове, нека да е първото като се осланяте на интуицията си, гледате в по-далечна перспектива, откривате първо-причините на случващото се, не афиширате всичките си намерения и преговаряте…

През втората част на периода- вашият чар, промени в линията на поведение ще отключат внезапни шансове, често и от хора, обстоятелства, за които не сте подозирали.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>