Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Водещ приоритет за вас сега е материалното ви благополучие, на което трябва да повлияете в една по-позитивна посока като редуцирате евентуално разходите, преговаряте, търсите връзки, които ще се превърнат в мост към финансовата ви стабилност. Но този етап вие силно зависите от подкрепата, която можете да получите, за да сте по-успешни. Ваши партньори лични или делови могат да се окажат повод за крупни печалби или загуби, вероятно зависи в значима степен на кого разчитате, с кого се обграждате, преговаряте и т.н.

Набележете правилните хора и цели, за да превъртите евентуални негативи в позитиви, не е лошо и да си изградите някаква стратегия в по-далечна перспектива на развитие.

Ежедневието ви е доста натоварено, опитайте се да не се разпилявате в различни посоки, а да делегирате отговорностите си.

Водите приповдигнати разговори, вероятно с големи обещания или преувеличени тези в различни посоки. Пазете се от манипулации, не вярвайте на всичко чуто и ще се предпазите от недоразумения, които ще траят дълго, ако позволите да ви въвличат в тях…

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден и през идните близо два месеца трябва да сте по-внимателни при боравеното с документи, възможни са обърквания, забавяния, включително и на правни казуси. Не форсирайте събитията, набележете силните и слабите звена- Марс докато е ретрограден ние забавяме темпото, но можем да видим подробности, които преди са ни убягвали, а това е доста ценно за по-далечните ви хоризонти на развитие-буквално и в преносен смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>