Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Везни

Везни

Вие продължавате да сте в ключов период, който засяга вашия социален статус- кариерно развитие или брачни отношения, имидж-като минимум. Събитията през изминалата и тази седмица могат да имат много по-широко отражение, отколкото очаквате.

Вие имате шанс да направите пробив в избраното от вас направление, но като извършите и някакъв компромис, рискувате или използвате нетрадиционен подход. Каквото и да е, дребни действия имат широко отражение и това трябва да се има предвид. Също- можете да се възползвате от скрити „козове“ и ресурси, помислете как…

За бъдещите ви тенденции на развитие е добре да сте с поглед устремени по-далеч, но и надълбоко, за да откривате първопричините на случващото се и до какво водят те. Ако се възползвате от всичко това, вие ще сте в достатъчно силен период, за да превъртите всички предизвикателства в позитиви.

Внезапни шансове за печалба следствие на подкрепа съществуват през целия период.

Вероятно харчите повече за общественото си положение, а може да се оказвате в услуга на другите, които се възползват от вас. Ако всичко е добре преценено, това ще е инвестиция, а не загуба, но не бива да се преминават определени граници.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>