Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които са останали в миналото и неразрешени, а сега изискват да не ги обикаляте повече, да вземете мерки.

Това е важен период за професионалната ви реализация, да се изкачите по йерархичната стълбичка, а ако това не е възможно, тогава да потърсите нещо ново.

Вие се борите за своите интереси смело, безкомпромисно, а това може да е създало бързи трансформации, които през втората част от периода ще започнете да преоценявате, може да ви се наложи да забавите темпото.

Вероятно е от първостепенно значение действително да уточните за себе си какво действително искате и да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Анализирате миналото, склонни сте да се връщате назад и с идеята да попълвате пропуски, да търсите варианти за изход на нещо случило се преди. Вероятно няма да направите бързо и лесно избор, защото действително ще сте изправени пред различни възможности, всяка една от тях може да е обещаваща, но и да изисква някаква „жертва“-образно казано.

Ретроградният Марс ще ви помогне да не повтаряте евентуални грешки, напротив- да ги виждате по-ясно и да ги изправяте, да си връщате отминали шансове.

Партньорските отношения или са прекрасни, или клонят към необходимост от сериозни реформи. Може да сте убедени в добронамереността на вашата половинка, но е определящо как ще подходите към нея.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>