Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Дева

Дева

Възможно е да ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните- колеги, приятели, за да утвърдите авторитета си или да се справите с нови изисквания, условия, в които сте поставени.

Сега е моментът да бъдете максимално инициативни, за да извоювате по-престижни позиции, да бъдете социално активни, това ще е повод да постигате целите си по-лесно.

Същевременно, хора близки до сърцето ви-от партньори до пораснали деца, ако имате такива- ви тревожат, отнемат голяма част от вниманието и времето ви. Причините за това могат да бъдат различни, но да са важни и да изискват специално отношение, а може би и търпение. На този етап е препоръчително да не избързвате с реакции, възможно е в края на тази седмица и през следващата събитията да ви дадат повече яснота, да се канализират в правилна посока по етапно и без да се бърза.

Възможно е да научите някаква тайна, която ви е много полезна, можете да се възползвате от нея. Все пак е полезно да не вярвате на всичко чуто, част от информацията може да е преувеличена или изкривена.

През втората част от седмицата сте доста натоварени, дните са показателни за тенденции на работното ви място, не са изключени нови условия на труд, ако те не ви удовлетворяват, ще се ориентирате към нещо друго, което и да е ново може да се също –добре познато старо.

Пазете се от недоразумения с колеги, ако ескалират такива, тогава ще се влачат дълго…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>