Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Козирог

Козирог

Тази седмица е една от най-важните или показателни за партньорските ви отношения. Ескалират разяснителни разговори за тенденции, които са трупани като минимум през изминалото полугодие.

В друг вариант около партньора ви ескалират трансформации, които се отразяват и на вас самите. Каквото и да е, подходящо е сега да се опитате да насочвате в по-дългосрочна перспектива, като не губите от поглед-какво действително искате, защото перспективите които ще се оформят ще са в подобен план.

Хора близки до сърцето ви, включително деца, ако имате такива ви изненадват, имат подчертана нужда от вниманието ви. Отношенията ви преминават на ново ниво, в повечето случаи се надграждат и то в позитивна посока. Ако все пак ескалират недоразумения, коренът на случващото се не е дълбок и ще изисква повече време, за да се повлияе.

Финансовото ви състояние е друга водеща тема- може да възникнат идеи за връщане към стари източници на доходи, но ако имате дългове- те също ще напомнят за себе си.

Възникват алтернативи за печалба, обмислете ги, преговаряйте, за да не пропуснете шансове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>