Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Овен

Овен

Водеща тема за вас е домът и семейството, а дори и да е извън тази сфера, то пак ще е като скачени съдове за близката ви среда на съществуване. Например, може да ви се налага да вземате решения относно кариерното си развитие, но ще обсъждате тези теми у дома, в друг вариант, може да ви се налага да се местите, да разрешавате имотни казуси, но това зависи по някакъв начин за реализацията ви и т.н.

През настоящия период вие виждате „таван от възможности“ , бъдещи перспективи на развитие, без „розови очила“, съответно на какво можете да разчитате, какво евентуално ви пречи. Пик от показателни събития предстоят в сряда и четвъртък те могат да се превърнат в превратна точка за важни решения, търсене и намиране на оригинален изход от сложни и заплетени ситуации.

Някой от възникващите шансове пред вас ще се разкриват по един спонтанен начин, но и следствие на минали ваши действия, да кажем-от изминалото полугодие, които сега клонят към развръзки. Всички ограничаващи фактори ще бъда по-видни, но ще се превърнат в опорна точка за преоценки, полезни промени на различни нива.

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден, през идните близо два месеца ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните- колеги, приятели, социална среда-общо. Вероятно ще промените линията си на поведение, за да се справите с конкуренция, понякога-открити недоброжелатели, ще разчистите хора, които ви носят повече вреда, отколкото полза.

В любовта- не ви липсва внимание, но харчите повече от обикновено за любими хора, включително деца, ако имате такива, за хоби и т.н., нека да е оправдано и повдигащо духа ви…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>