Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Рак

Рак

Вие градите енергийна програма за цялата предстояща година като през тази седмица се налага повече от обикновено да отстоявате мнението и интересите си, за да не позволите те да бъдат подменени от важни за вас хора, влиятелни личности, партньори.

Препоръчително е да заложите на диалогичността, да избягвате конфронтации, да се стремите да се обединявате по интереси с определени личности, да преговаряте конструктивно като балансирате между вашите и чуждите гледни точки. Така ще успеете да превъртите предизвикателствата в позитиви, да се възползвате от мощна енергийна подкрепа.

Склонни сте да се връщате назад във взаимоотношенията си, да анализирате до какво са довели ваши минали действия в тази посока. Всичко хубаво, което сте постигнали и е довело до по-голяма здравина във връзките ви е особено очевидно. Видно е и какво се е натрупало между вас и близките ви под формата на напрежение или недоразумения. През тази седмица в горе-посочените въпроси са в ярки краски, ако искате ще ги видите, а това ще ви даде шанс да действате оптимално правилно.

При нужда от промяна-използвайте нещо ново в подхода си, нещо нетрадиционно, за да получите пак така- различен от обичайния резултат…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>