Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте в силно преобразуващ период, който може да ви подтиква да направите важен избор или да поставите своеобразен рестарт в живота си- за печалби, за онова, което имате общо.

В този процес можете да повишите благосъстоянието си, ако потърсите и откриете подкрепа от страна на партньори-лични или делови, ако привлечете на своя страна влиятелни личности, сключите договори и т.н.

Не е изключено обаче да изпитате и недостиг на средства точно- поради липса на подкрепа от страна на важни за вас личности, а може да са и инвестиции, които ще глътнат много средства. Ако теглите кредити на този етап, вероятно няма ги върнете бързо и лесно, така че нека всичко е добре преценено и в по-дългосрочна перспектива.

Хубаво е да не позволявате чисто финансови приоритети да застават между вас и любими хора.

Влече ви все по-силно да пътувате, ако си го позволите, може да прекарате приятно, дори и да ви струва скъпо- буквално или в преносен смисъл.

През втората част от седмицата сте склонни да се връщате назад и да преосмисляте получена информация. Може да вникнете в подробности, които да ви разколебаят или да ви принудят да се борите за интересите си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>