Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Зодия Телец

Телец

Информационният поток около вас е много усилен, предстоят пик от новини или разяснителни разговори, анализи- до какво са довели ваши минали действия да кажем- от изминалото полугодие. Получавате голяма яснота за бъдещи перспективи на развитие, в този процес околните ви влияят силно, подчертано- роднини /близки, далечни…/.

В друг вариант хората около вас са доста енергични, при тях се случват преобразувания, които рефлектират и върху вас самите, подтикват ви да реагирате, да търсите варианти и изход от сложни или изненадващи ситуации. Знанието винаги е сила-питайте, преговаряйте, за да ви се каже, за да постигнете целите си!

В дома ви може да влагате много средства или време, за да хармонизирате средата си на съществуване и така е правилно. Възможно е вашите виждания да се разминават с тези на партньора ви, но нега това да се превърти в приятни обсъждания за вид положителни реформи, а не преувеличения от очаквания и не само, които да провокират недоразумения. Иначе и в повечето случаи можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, стига да не се проектират прекалено големи очаквания или претенции.

Марс обръща своя ход в ретрограден на 26 юни и до 27 август- вие ще се борите за своето място под Слънцето, за своята репутация, вероятно ще промените нещо в линията си на поведение, реакции, бъдещи намерения. Това трябва да има оздравителен ефект – да се наваксат евентуални пропуски, да се поправят минали грешки, а резултатите после ще се закодират трайно и ще се отразят на социалния ви статус, имидж-като минимум.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>