Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г. Лъв

Лъв

Вероятно това е един от най-подходящите периоди да намалите темпото, ако е възможно да се отдадете на почивка, да обърнете внимание на собствените си желания, какво ви прави щастливи, че и здрави.

Прекаленото натоварване –психическо, физическо, може да се отрази негативно на тонуса ви и не само.

По голяма част от събитията се движат повече по инерция, вие обирате плодовете на минали ваши инициативи и нека те бъдат сладки-образно казано. Ако резултатите все пак не толкова удовлетворяващи, колкото ви се иска, особено в професионален аспект, тогава вероятно ще е хубаво да се огледате за алтернативи, които да са подобно на „авариен изход“, такива задължително ще се появят и могат да ви поставят в изненадващо различна ситуация. Ако има някакви тайни, стоящо зад гърба ви или контрола ви, то ще се прояви по един внезапен начин, особено от петък до неделя, така че да поемете нещата в свои ръце.

Постепенно навлизате в период, през който ясно и категорично ще заявявате своите желания, интереси, очаквания, трудно ще си слагате „спирачки на езика“, така ще привличате внимание и нека това да се превърне в повод за успехи, а не обратното.

Възможно е някой от вас да са попаднали под силното влияние на енергична личност, която ги подкрепя, насочва, понякога дразни или влиза прекалено агресивно в личното пространство. В по-крайна или неприятна форма- може да имате открити недоброжелатели, с които трябва да се справяте. Ако ескалират конфликти, недоразумения  с тях или ваши партньори-лични или делови, тогава те ще се окажат трудно потушими и могат да ви въведат от водовъртеж от събития до ноември месец със съответните последици.

В оптимален вариант-размисляте, може да изправите стари недоразумения между вас, да влияете по-силно на човека до вас, можете да си върнете стара любов и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>