седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 25.06-01.07.2018г.

През тази седмица звездите ще ни покажат границите на възможното, които можем да достигнем следствие на мобилизация, ярки желания, прояви на упорство, воля, понякога до краен предел- кой на каквото е способен…Причините за това могат да се коренят в минали събития, натрупани тенденции, които бележат пик и клонят към развръзки. Като минимум- получаваме голяма яснота за зададени тенденции през изминалото близо полугодие и нека те ни зарадват, да ни накарат да се почувстваме по-силни, устойчиви на външни влияния.

419562Ако все пак преобладават ограниченията и препятствията, това също може да се тълкува като резултат на поета вече посока, която трябва да се смени или поне да се набележи какво препятства успехите ни и да се вземат съответни мерки. В повечето случаи, за да е позитивен изходът трябва да се набележат някакви нетрадиционни начини на въздействие, нещо оригинално, което не сме опитвали преди. Подобни шансове, подсказки и варианти ще получаваме почти през селия период, понякога и с елемент на изненада, особено в петък, събота и неделя.

Имаме реалистичен поглед върху обикалящата ни действителност, възприемаме я „без розови очила“ и това ще ни помогне да бъдем оптимално практични, да действаме целесъобразно и т.н. В не толкова подкрепящ случай- можем да узнаем истини, които не са ни чак толкова приятни, но пък са полезни.

През тази седмица мнозина ще вземат някакви важни решения относно бъдещи перспективи на развитие, те могат да касаят кариерното развитие, може да се отнасят о приоритети с дом, семейство…В този смисъл като минимум се правят равносметки, ескалират разяснителни разговори и т.н.

В по-глобален аспект също може да се вземат мерки, които да засегнат държавни структури на управление, международни отношения, граници като посоката е ограничаваща, рестриктивна…

На 26 юни Марс обръща своя ход в ретрограден, така че всичко, което сме постигнали до този момент чрез своята инициатива през идните близо два месеца /до 27 август/ ще трябва да бъде по-скоро удържано. Докато е ретрограден Марс може да изпитаме известни колебания за посоката, която сме избрали, вложили сме време и усилия. Може да искаме да си върнем стари приятели, да се върнем в стар колектив, да променим подхода си към околните, защото той внася повече напрежение, отколкото позитиви. Докато е ретрограден Марс е подходящо да поправяме стари грешки. Същевременно ще ни се налага да намалим темпото, нищо няма да се получава толкова бързо и лесно и така, както ни се иска. Не е нужно да форсираме събитията обаче, няма нужда. Освен повишено нервно напрежение едва ли ще постигнем друго и кой знае колко добро.

Търпението ще е изпитание и най-добър съюзник, това е своеобразен тест за издръжливост и нека после да е повод за гордост…

На 29 юни Меркурий преминава в Лъв и с „хвърчащ старт“ ще направи много гръмки изказвания до 03 юли, да видим! През идния близо месец ние ще се изказваме по-драматично, ще се стремим да привличаме внимание, ще искаме повече от обикновено да ни забелязват, слушат, нашите чувства и мисли ще са открито афиширани…Егото ни расте, а с него и желанието да получим лично удовлетворение, все по-важни стават личните интереси, в зависимост от индивидуалните характеристики са възможни две основни прояви на благородство или точно обратното-егоизъм. С Меркурий в Лъв всеки един ще започне да прокламира по-отчетливо нещо съкровено, близко до сърцето му, което му е най-важно и т.н.

Любовта- обещава да е доста бурна, с ярки емоционални преживявания, които понякога може да се окажат „надут балон“, но това ще стане видно по-късно, като прегорят страстите или се „пукне балонът“. Пък дано се запази еуфорията и за по-късно…

Паричните потоци- харчим повече и нека да е оправдано или да можем да попълним загубите по-лесно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>