Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето от вас се оказват на прага на житейски кръстопът, когато трябва да вземат определящи решения, които ще им влияят дълго. Вероятно едни възможности ще се окажат изчерпани, ще трябва да оставите нещо зад гърба си, но за сметка на това ще се появяват и алтернативи, а вие много внимателно ще трябва да изберете пътя си на развитие.

Все пак, ако нещо е на път да си отиде, вероятно няма да можете да спрете този процес, той ще ескалира почти през целия януари. На вас  по-скоро ще ви се налага да се преориентирате, да изградите нови и по-дългосрочни схеми на развитие, които ще касаят нещо ценно за вас-от любими хора до начини на стабилизиране на материални блага.

Не е изключено чувствата ви силно да охладнеят, да преминат в етап преоценки като минимум, ако желаете можете да укрепите отношенията си и на база компромис, но ако са ненадеждни- ще се ориентирате към други или поне ще смените качествено подхода си, намеренията си и т.н.

Може да се насочите и към варианти за придобиване насредства, които поне ще попълват пропуски, ако не и да се превърнат в базисни източници на доходи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>