Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Козирог

Козирог

Вие навлизате в един от най-важните си периоди за цялата предстояща година, като той ще продължи и почти през целия януари.

За сега тенденциите се свързват с промяна в линията ви на поведение, като миналото играе някаква определяща роля в този процес, подтиква ви да действате безкомпромисно, твърдо, за да наложите мнението и авторитета си, а може би и според натрупани обстоятелства- да станете по-самостоятелни, отговорни, натоварени с ангажименти, които ако поемете, действително ще си гарантирате вид предвидимост и устойчивост за идната година, а вероятно и много по-дълго време.

На този етап обкръжението ви указва подчертано мощно въздействие- има енергични и влиятелни личности, които ви подкрепят, мотивират, помагат да заемете лидерски позиции. В друг вариант, това е нараснала конкуренция, повишени изисквания, с които можете да се справите и както се казва- всичко е във вашите ръце, притежавате достатъчно лостове за въздействие и насочване, дори и понякога да си служите със стратегия, тайни източници на информация или поне да не разкривате в пълна степен всичките си намерения.

Показателни или превключващи дни са вторник и сряда.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>