Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Лъв

Лъв

Вие навлизате в нов етап от професионалното ви развитие или като минимум- оформят се нови перспективи, които те първа ще прорастват, сега получавате първи сигнали за това, съответно- какви ще са обновените ви позиции.

Ако сте на правилното, подходящото за вас място, тогава- повишени отговорности ще са в съчетание и с по-високи позиции, вашият авторитет и придобити знания ще се ценят и ще ви отредят лидерско място. Ако длъжността, която заемате не отговаря на очакванията ви, тогава ще имате силен подтик, но и шансове- да смените реализацията си. Ако не сте достатъчно силни и независими, тогава ще попаднете под строг контрол, надзор на по-възрастни и влиятелни личности. Помислете какво действително искате, но също и какви са реалните възможности и действайте, сега и до средата на януари сте в оптимален период да утвърдите авторитета си, със съответните ползи.

Може да се разкъсвате между лични, домашни въпроси и обществено значими. Не са изключени ангажименти над средното ниво, които ще изискват голяма адаптивност, за да не пострада физическото ви състояние, да не изпитате нервно напрежение, което ще се придаде и на най-близкото ви обкръжение. Пренаредете задачите си и се концентрирайте върху една водеща цел, която ще можете да материализирате, помислете- коя е тя и не се разпилявайте!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>