Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Овен

Овен

Навлизате в качествено нов период от своето развитие, през който променяте свои водещи приоритети, защото ги виждате от различен ъгъл и сами търсите вид промяна, която да ви направи по-независими, успешни или сте принудени от текущи събития да се мобилизирате, да дадете най-доброто от себе си, за да не бъдете изместени, да не бъдат подменени интересите ви, напротив- да извършите пробив, да се изкачите напред и нагоре, но не даром, а благодарение на положени усилия…Трансформират се нагласи, чувства, перспективи, нещо окончателно остава зад гърба ви и вие поемате по път, който ще обнови репутацията ви като минимум.

Сатурн ще изисква да се концентрирате върху един и водещ въпрос, да не се разпилявате, получава се силна фокусна точка, която ще обсеби вниманието ви ,ще смени декорите около вас.

Чувства, парични потоци- всичко се преоценява, ставате все по-пестеливи и/или хладни, защото трябва да съхраните първо себе си и така е правилно, поне на този етап.

През цялата седмица дребни обстоятелства се отчитат като особено показателни да по-далечни перспективи на развитие и следва да не се пренебрегват. Може да се почувствате притиснати от „трябва“, но ако отговорите на подобни послания на звездите- наградата после ще бъде много голяма. Превключващи дни- вторник и сряда.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>