Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Рак

Рак

Фокусна точка се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови. Причините могат да са промени около важни за вас хора ,които рефлектират и върху вас самите, а може и да са трансформации в самите взаимоотношения. Вие кипите от силни страсти и чувства, факт, който ще ви стимулира да направите всичко по силите си, за да удовлетворите този емоционален вакуум, така че да получите удовлетворение, да постигнете успехи, които да отговорят на вашите, но и чужди потребности.

През тази седмица можете да си върнете стара любов или отминали преживявания да имат превратно значение, да определят бъдещото ви развитие, отново- в частта взаимоотношения.

Ако всичко е наред, тогава можете да скрепите връзките си чрез разяснителни разговори, решения за брак или други ключови стъпки, които да ви сближат още повече. Това може да е общ творчески проект, да кажем-бизнес, а може и да е детенце, като минимум- ще се отдадете на забавления.

Ако е имало натрупани недоразумения обаче- те ще ескалират и ще изискват да бъдат разяснени, особено във вторник и сряда, когато става ясно до колко е възможно това.

Навлизате в превратен момент в партньорството и/или популярността ви, общественото ви положение. Припомням, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте, елиминирайте своевременно евентуални негативи, ако има такива- те задължително ще станат особено видни, както и онова пък, което ще съхрани близостта и доверието.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>