Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Скорпион

Скорпион

Звездите ви надаряват с много енергия, която е като лазерен лъч, способен да направи пробив в почти всяко направление, което сте си избрали. Вие действително трябва да канализирате този мощен поток, за да не избие на агресия и нервно напрежение.

Оформяте се като лидери, все по-често сте в център от внимание или събития по  различни поводи- благодарение на собствената ви инициативност и нараснали амбиции или понеже се превръщате във фактор, който не може да бъде обиколен, а по-скоро околните трябва да се съобразяват с вас.

В този процес вие постепенно ще промените нещо в начина си на мислене, комуникация, ще вярвате повече на факти, отколкото на красиви думи, ще отстоявате мнението си твърдо, ще налагате авторитета си и така по един естествен начин ще редуцирате връзките си, ще останат само най-качествените, другите ще отпаднат.

Чути новини, проведени разговори, могат да трансформират бъдещите ви планове или да сменят декорите на  близко обкръжение, включително братя, сестри, съседи, колеги…

Мисълта ви е хладна, прозорлива, бих казала-печеливша. Чрез социална активност и усилен информационен поток може да погледнете на миналото от друг ъгъл, но и да си върнете нещо изгубено. Показателни за нови възможности, но и предизвикателства, с които трябва да се справяте са вторник и сряда.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>