Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 25.12-31.12.2017г. Зодия Телец

Телец

Границите на възможното пред вас се разчупват чрез нови и по-далечни цели, които можете да постигнете, благодарение на приятелска, партньорска подкрепа, като разчитате на придобит опит и авторитет и т.н. Предстои да оберете плодовете на минали ваши и полагани усилия, всичко зависи от индивидуалните приоритети, но те действително ще ви дадат шанс да надградите постигнатото. Това може да се случи чрез сключване на договори /включително и брак, ако това ви интересува/, скрепване или създаване на връзки с хора, които са влиятелни и допринасят за чувството ви на щастие или успехи.

Някой или нещо- силно ви мотивира, а ви се дава „зелена светлина“ да дадете път на тези нови перспективи.

Още от началото на седмицата Венера- вашата покровителка преминава в Козирог и ще ви направи по-практични, твърди, устойчиви, пробивни-понякога студени. Трудно ще се примирявате с компромиси и ще намерите начин да излезете извън рамки, които ви ограничават, потискат, а по един естествен начин популярността ви ще расте.

Въпроси отнасящи се до хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл набират скорост, в друг случай-това са собствените ви желания за пътувания, премествания и ако поемете подобни стъпки, то те ще сменят обстановката около вас трайно, почти неотменяемо, без път назад.

В друг случай- налага се да разрешите правни и имотни казуси, тогава- можете да разчитате на добро взаимодействие с околните, включително посредници, професионалисти и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>