Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Все по-важен, водещ фокус за вас се превръщат партньорските отношения. Възможно е да ескалират стари и неразрешени теми от миналото, но сега да се проявят с по-голяма сила, това да е своеобразен възел, който трябва да се разплете, ако не веднага, то поетапно след 06 декември.

Но на този етап създавате дъло-трайни тенденции във вашите връзки /лични и делови/, а по някакъв начин това е тясно свързано с общественото ви положение, кариерно развитие или имидж като минимум. Ясно е, че трябва да се стремите да заздравите вашите контакти, да изясните евентуални недоразумения от миналото, но не без компромис и доза напрежение. Ако това все пак е невъзможно, тогава може да се разделите с онези, които са повече препятствие за вас, отколкото нещо друго.

В такъв случай- на хоризонта може да се появи нова и влиятелна личност или пък стар познайник да напомни за себе си. Препоръчително е да оцените хора, с които виждате вашето бъдеще, могат да се окажат надеждни и дори ваши благодетели.

На този фон-разяснителни разговори са повече от вероятни, но и необходимост да отстоявате интересите си енергично, в обективно изпитваща обстановка на доводи и контра-доводи или пък повишена конкуренция.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>