Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Все по-важно за вас става да отстоявате своето мнение в колектив, за да заемете по-престижни позиции, за да утвърдите авторитета си и т.н. Колкото са по-големи амбициите ви, толкова е по-голяма вероятността да увеличите популярността си, да привлечете на ваша страна покровители, влиятелни личности, със съответните позитиви от това.

В повечето случаи вие привличате погледи, в център сте от внимание, има на кого да разчитате, печелите с по-голяма лекота одобрение и признание, би следвало да се възползвате по оптимален начин от тази опека на звездите и трайно да преобразите средата си на съществуване към по-добро, вероятно и не без някаква опека, върху която трябва да се фокусирате.

Все пак на този етап от вас се изисква голяма адаптивност, вероятно да промените нещо в линията си на поведение, начин на общуване с определени личности, за да защитите интересите си-финансови, но не само. „Старата песен на нов глас“ е доста вероятна, при това с преувеличения, подобни преувеличени последици, внимавайте! Това ще определи връзките ви-лични и делови, които ще повлияят на общественото ви положение. Информационният поток е много усилен, „осветляващ“, знанието винаги е сила, не пренебрегвайте подробностите, за да се предпазите от попадане в непредвидени обстоятелства.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>