Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Овен

Овен

Занимават ви въпроси с по-далечни перспективи на развитие, вашите планове стават по-смели, готови сте да поемате рискове, за да покорите нови и по-високи върхове във вашето развитие, поне- да се измъкнете от ситуация, която създава евентуално напрежение в живота или в душата ви.

В този процес може да решите да смените тактиката, вашите действия стават все по-стратегически, вероятно не винаги ще сте склонни да афиширате своите намерения и така е правилно, за да се предпазите от обърквания, вмешателство и т.н.

В друг вариант- налага ви се да се справяте с недовършени дела от миналото, спорни казуси, които отново ескалират и застават на пътя ви. Ако имате ясни и конкретни цели, разчитате на натрупан опит и авторитет, тогава през настоящия период може да се открият начини за утвърждаване на позициите ви, можете да откриете алтернативни, понякога „аварийни“ пътища за вашето развитие, които могат да се закодират трайно в имиджа ви. Онова, което може да бъде задържано от миналото сега, издържи проверката на времето- ще прораства бурно в бъдеще.

Информационният поток е много усилен, възникват идеи и предложения, които да преобразят живота ви през идните месеци. Може да научите тайни и пак ще е полезно да се пазите от „удари в гърба“.

Не е изключено да се налагат принудителни пътувания или командировки, хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл да са повод за вълнения, знакови новини, провокиращи обрати, но и даващи шансове. Все пак е полезно да сте по-внимателни при попълване, уреждане на документи, особено юридически.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>