Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Рак

Рак

Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация или сега е моментът да направите нужните стъпки, така че да утвърдите своите позиции на работното място, да се концентрирате върху нещо, което ще гарантира по-престижни позиции и то за дълго, а ако условията го позволяват- да се изкачите по йерархичната стълбичка като разчитате на подкрепата на влиятелни личности и т.н. По подобни въпроси все още може да съществуват някакви колебания, които да са съпътствани от разяснителни разговори, които ще определят тенденциите, но сега е моментът да въздействате.

В друг вариант- ежедневието ви е доста натоварено поради допълнителни ангажименти или изисквани към вас, възможно е енергична личност да ви указва съществено влияние, да ви мотивира, амбицира, да влияе на бъдещите ви планове. Това дори може да е нараснала конкуренция, която изисква да повишите квалификацията си, а може да се свързва и с необходимост от пътувания, уреждане на някакви документи. Нека това действително да е стимул за действие и инициативност от ваша страна, а не напрежение и конфликти, изберете посоката и всичко ще се нареди по оптимално добър начин.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл- се превръщат във фокусна точка, крайъгълен камък за взети решения. Нека те да бъдат конструктивни, способни да повишат благосъстоянието ви, това е напълно възможно като не губите интересите си от поглед, отстоявате ги енергично, преговаряте, демонстрирате на какво сте способни.

Неработещите е препоръчително да канализират тази мощна енергия също в някаква активна заетост, дори и това да са лични приоритети, за да не прерасне това в нервно напрежение, което може да рефлектира и върху здравето им.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>