Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица могат да възникнат много интересни идеи, предложения, възможности, които да повишат благосъстоянието и само-оценката ви. Някой от тях са добре познати вече шансове, които сте пропуснали, пренебрегнали или сте се разминали по стечение на обстоятелствата. Сега те могат да се възвърнат към вас, можете да ги надградите, доразвиете, за да преумножите онова, което имате, като отстраните евентуални грешки, използвате нова и по-успешна стратегия.

Мотивират ви любими хора, желанието да реализирате творческият си потенциал, за да бъдете по-престижни или независими.

Пазите от преувеличения, които могат да се превъртят в преразход на финанси- инвестиции в бизнес, хоби, които после да се окажат недобре премислени. Все пак е полезно да действате в посока, която ще подейства позитивно на финансите ви, онова, което имате-общо. Дребни действия имат широко отражение, това са много редки аспекти, които могат да имат позитивен ефект върху доходите ви- веднъж на около 12 години, така че е препоръчително да не ги пропускате. Ако всичко е внимателно обмислено, ще получите максимално удовлетворение или поне ще поставите едно голяма ново начало, което ще прораства и през идните месеци.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>