Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 26.11- 02.12.2018г. Зодия Стрелец

Стрелец

Слънцето, Юпитер и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак, така че ще действат позитивно на само-оценката ви, на тонуса ви, те ще се уголемят през настоящия период, ще нарастват през идните месеци и могат да преобразят социалния ви статус, да ви превъртят на по-високо ниво на развитие.

Важно е сега да оценявате всичко хубаво, което застава на пътя ви, въодушевява ви, пали ентусиазма ви. В повечето случаи това ще е „отворената врата“, през която трябва да преминете, за да срещнете своето благополучие и щастие в по-широк- смисъл. Често  ще ви съпътства и доза късмет, стига да сте избрали добре целите си, а те  да кореспондират с реалността около вас.

Все пак- през тази седмица е препоръчително да направите важни стъпки към цел, която ще се осъществява поетапно, ще сбъдне ваша мечта…Докато Слънцето е във вашия зодиакален знак, вие градите енергийна програма за цялата предстояща, тя в значима степен ще се определя от собствените ви желания и съответни инициативи.

Не е изключено в душата на мнозина все още да съществува известно напрежение,  колебания по кой път да поемат, мнението ви е все още неустойчиво, но ще получите достатъчно подсказки за вярната посока, дори, ако се възползвате от натрупан опит, нещо от миналото…

В дома ви не всичко е спокойно,  причините може  да са продуцирани от неговите членове, неизяснени спорни въпроси, които се възвръщат. В друг вариант- трябва да обръщате повече внимание на близките си, занимават ви битови дела, включително ремонти, налага ви се да делегирате повече отговорности, за да подобрите атмосферата на съществуване, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>