Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27 ноември- 03 декември 2017г. Зодия Водолей

Водолей

Популярността ви расте, около вас се намират все повече хора, които са готови да ви помогнат при нужда, това включително може да са вид авторитети, влиятелни личности, които ви правят неочаквани предложения, способни да повишат социалния ви статус.

Преговаряйте, новини и теми, които се проявят сега може да са база за развитие, договорки или сключени контракти, които да се превърнат в лайтмотив за дълго.

Все пак не са изключени и изненади в информационният поток, пазете се от конфронтации с хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, ако е възможно отложете пътувания и/или започване на юридически казуси, особено в четвъртък и петък.

Дори и да имате шансове за печалба, да повишите доходите си, в повечето случаи паричните потоци все едно изтичат между пръстите ви. Полезно е да се пазите от измами, нецелесъобразни харчове.

Новолунието на 03 декември ще освети теми, които се отнасят до сърдечните ви дела, връзки с важни за вас хора. Пик от събития ще ви посочат силните и слабите страни, преумножете позитивите и се опитайте да елиминирате своевременно негативите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>