Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 27 ноември- 03 декември 2017г. Зодия Телец

Телец

Водеща тема е материалното ви благополучие, което сега може да се трансформира, ако получите адекватна подкрепа от партньори-лични и делови, влиятелни личности. Имате такива шансове, въпреки че е полезно да се пазите и от недоброжелатели, които са способни да спънат пътя ви към успеха. Явно, ще трябва да „отсявате сеното от плявата“ в близкото ви обкръжение повече от всякога.

Полезно е да планувате и на „момента“ в ежедневието си, на работното си място, за да не пропуснете текущи шансове, но и за да можете да реагирате по оптимален начин за изненади, понякога обрати, особено в четвъртък и петък, но не само…

На 01 декември Венера-вашата покровителка преминава в Стрелец, ще повлияе силно на линията ви на поведение, в посока- да се стремите да се откъсвате от вид зависимости, да бъдете по-самостоятелни. Усещането може да е за свобода, а може да е, че сте на прага на житейски кръстопът.

Пълнолунието на 03 декември „осветява“ материалното ви състояние- на какво можете да разчитате, с какви предизвикателства трябва да се справяте през идните седмици, че и повече. Ще постигат набелязаното онези, които привлекат на своя страна подходящите персони и отстранят нелоялните, меко казано. Ще имате достатъчно „подсказки“ и „козове“, за да се справите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>