Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 27 ноември- 03 декември 2017г. Зодия Скорпион

Скорпион

Вие сте във важен период за материалното ви състояние, сега е моментът да въздействате позитивно на този сектор и да стабилизирате доходите си като проявите инициативност, действате креативно и разчитате на придобит опит и авторитет. Усилват се шансовете ви за печалба, особено през втората част на периода.

Все пак мнозина се чувстват изморени, хубаво е да обърнете внимание и ва физическото си състояние, да не се претоварвате твърде.

Препоръчително е да се пазите и от изненади „в гръб“, в оптимален случай- това са допълнителни ангажименти, които изваждат ежедневието ви извън обичайния ритъм и водят до напрежение, особено в четвъртък и петък, но не само.

Звездите ви закрилят, помагат ви да сбъднете своя сърдечна мечта, дори и това да е на съответна цена-буквално или в преносен смисъл.

Пълнолунието на 03 декември осветява приоритети отнасящи се до онова, което имате-общо, показва ви в каква степен можете да разчитате на околните. Анализирайте, насочвайте…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>