Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Все по-важна, водеща тема се превръща домът и семейството ви, в този сектор се оформят промени, които трябва да „наместят пластовете под краката ви“, дава ви се възможност да въздействате, като използвате нещо ново, нетрадиционно, като инвестирате, като изчистите евентуални недоразумения, които са се активирали в по-силна степен от май 2018г. все пак е важно да избягвате нецелесъобразни спорове, които могат да засегнат вашата финансова сигурност и не само. Нека чисто материални приоритети да не застават между вас и важни за вас хора, а да са повод за сближаване, чрез обща и обогатяваща цел, помислете каква да е тя и действайте диалогично, практично.

На този етап вие все още силно зависите от моралната или материална подкрепа от страна на партньори-лични или делови, „другите“-общо. До 11 септември имате толеранс от време, така че да превъртите евентуални негативи в позитиви, така че да преумножите онова, което имате, а не обратното.

Все пак, ако имате някакви дългове, принудителни плащания, то те отново ще напомнят за себе си.

На работното ви място се водят шумни дебати, може да чуете новини, които да показват по-далечни перспективи на развитие, но на този етап всичко е преувеличено, не твърде точно, така че изчакайте, за да усетите истинските тенденции и за сега „реагирайте на момента“, за да вземате оптимално правилни решения.

В ежедневието може да се разпилявате поради допълнителни задачи за изпълнение, понякога-пътувания, новини и разговори, които променят предварителните ви планове…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>