Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Водолей

Водолей

Вие навлизате в силно трансформиращ период, може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а посоката, която ще изберете е като скачени съдове за финансовото ви благополучие- то в значима степен се определя от подкрепата, която можете да получите от ваши партньори-лични или делови, влиятелни личности, дори институции, така че е полезно да насочите усилията си в тази посока и да ги получите, имате значими шансове за това.

Същевременно до 11 септември ескалират стари теми, които са се проявили като минимум през май 2018г., сега мита шанс да попълните пропуски, да поправите евентуални минали грешки, за да се доберете до по-добри и желани резултати.

Ако имате тайни врагове или скрити процеси, които са извън контрола ви, то те ще се активират отново, сменете подхода или оставете нещо зад гърба си, предимно онова, което препятства чувството ви на щастие-общо. Но голяма част от случващото се е преувеличено или изкривено, имайте го предвид и внимавайте!

Партньорските ви отношения са водеща тема, от която зависи социалния ви статус-генерално, вероятно ще водите емоционални дебати, но нека те да са и рационални, за да се предпазите от недоразумения.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>