Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Дева

Дева

Слънцето вече е във вашия зодиакален знак и ви надарява със сили, енергия и възможности, така че сами да бъдете „капитан на собствения си кораб“. Припомням, че докато е Слънцето в Дева вие градите своята житейска програма за идната близо година, полугодие като минимум и всяка ваша инициатива, приоритет, които си поставите, после ще прораства през следващите месеци.

За сега- се налага да се справяте с теми предимно от миналото, то също можете да насочвате ,да поправяте, да попълвате евентуални пропуски, които пряко засягат сърдечните ви дела, чувство на щастие-общо. След 11 септември ще предстои нова вълна на обновление.

На този етап- може да намерите начини да порадвате сърцето си чрез хоби, което се превръща в работа, като си дадете малко почивка или се обградите с хора, които ви подкрепят.

Разходите ви обаче са значими, те пак така могат да бъдат за развлечение, любими хора, дано и да бъдат оправдани, премислени, внимавайте- съществува риск от преразход, за който по-късно да съжалявате.

Някой от вас научават тайни, тревожат се нещо, което е извън контрола им, но то в значима степен е преувеличено, изчакайте, не вярвайте на всичко чуто, дали е така или не-става ясно през следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>