Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Лъв

Лъв

Финансовото ви благополучие е водеща тема, на която можете да въздействате по оптимално добър начин през тази седмица, но без да правите резки завои, поне- опитате се да разчитате на вече придобит опит, авторитет и знания.

Въпреки всичко на работното ви място отново се актуализират стари и неразрешени въпроси, като минимум от май месец, сега и до 11 септември имате шанс да извършите трансформации, волево, решително, но и стратегически, така че да преодолеете предизвикателствата и дори да ги превъртите във ваша полза- ще имате такъв шанс, стига да искате и да не действате прекалено импулсивно, крайно.

През тази седмица водите доста „осветяващи“ разговори, отново- във връзка с работата и ежедневието ви, имате избор ,можете да насочвате, да се възползвате, всичко зависи от компромисите, на които сте готови, също- дали преценявате, че си струва цената.

Думите ви имат чуваемост, привличат съмишленици и доброжелатели, възползвайте се, пазете се обаче от преувеличения на всичко хубаво или лошо, което ще ви размине с реалността сега и в бъдеще.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>