Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Овен

Овен

Марс- вашият покровител от началото на седмицата вече ще бъде директен и това ще освободи натрупаната енергия, ще я канализира в определена посока, която е водеща за вас цел и ви измъква от заплитащи се ситуации, спорни въпроси, които са се проявили или са ескалирали през май 2018г.

Сега ви се дава втора възможност да разрешите тези въпроси и то по един по-целесъобразен начин, защото сте набелязали по-ясно всички силни или слаби звена. Все пак и под влиянието на Марс до 11 септември вие можете да предприемете важни стъпки, които да се закодират трайно в имиджа ви, да се отразят на социалния ви статус-генерално. Помислете, не бързайте, дори ида не е винаги лесно- пазете се от импулсивни решения, важно е и да балансирате между ваши и чужди интереси, така че да привлечете на ваша страна енергични съмишленици, а не да предизвикате силни и трудно преодолими конкуренти, дори недоброжелатели.

Имате възможност да пренаредете приоритетите си по оптимално подходящ за вас начин, професионалната ви реализация става все по-важен мотив и сега е подходящо да направите нужното, така че да подобрите позициите си, дори да повлияете положително на доходите си, понякога по един неочакван начин.

В любовта- въпреки добронамереността на вашия партньор е възможно да ескалират недоразумения, канализирайте ги в оптимална за вас посока, внимавайте от „клечка да не стане мечка“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>