Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Риби

Риби

Партньорските ви отношения-лични или делови стават все по-важна тема, причината за това може да са промени около тях, които рефлектират и върху вас самите, може да е необходимост да обновите и заздравите връзките си, но при всички случаи на този сектор сега можете най-силно да влияете, това може да е повод за печалба- морална или материална.

Конкуренцията около вас отново се усилва или това са повишени изисквания от страна на колеги, приятели, хора, с коти взаимодействате в ежедневието. Набележете слабите звена, отстранете онези, които ви носят повече напрежение, отколкото полза, съюзете се с енергични личности, които да ви подкрепят- ще има и от двата варианта, а вие трябва да внимавате – кого допускате до себе си и т.н.

Ежедневието ви може да е твърде натоварено поради допълнителни или не планувани задачи за изпълнение, опитайте се да не се разпилявате, а да подредите приоритетите си така, че да сте оптимално ефективни.

Разходите ви са значими, може да са продуцирани от „другите“-общо, ако водите юридически дела се пазете от подвеждане. Не е препоръчително да теглите кредити, да задлъжнявате, в оптимален случай-това са полезни инвестиции, но нека да са съгласувани с доверени лица, професионалисти, за да се предпазите от евентуални загуби.

 

 

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>