Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Скорпион

Скорпион

Няма да ви липсва компания през тази седмица, получавате силна подкрепа от приятели, колеги, те понякога могат и да ви изненадват, но в повечето случаи-приятно. Същевременно, периодът е особено подходящ да сте социално по-активни, защото се налага да отстоите позициите си или за да не пропуснете шансове.

Вероятно водите дебати с важни за вас хора относно ключови приоритети като- кариерно развитие, обществено положение-общо, защото се налага да направите избор, чувате новини или пък очакванията ви са по-големи от реалността. Не бързайте с решенията, отложете ги до 11 септември до тогава и в значима степен ще разберете на какво можете да разчитате, кое е реално, а кое преувеличено, така че да вземете оптимално целесъобразни решения.

В любовта- мнозина са склонни да крият истинските си чувства и все пак, ако има нещо неясно, подмолно или ерозивно- вероятността да се прояви през настоящата седмица- е повече от голяма. Нека това да е повод да скрепите връзките си, да задържите и преумножите онова ,което имате, а не обратното.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>