Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 27.08-02.09.2018г. Зодия Телец

Телец

Вашите практични оценки сега ще са ви много полезни, така че да получите онова, от което се нуждаете, можете да влияете най-силно на приоритети, които са свързани с деца, любими хора, а може да имате нужда да се откъснете от ежедневното напрежение и да последвате сърцето си, да се отдадете на хоби и т.н.

В дома ви могат да ескалират спорове, някой от тях са шумни и „буря в чаша вода“, други са преувеличени, но все пак показващи дългосрочни тенденции, които се отнасят до брачния ви партньор, ако имате такъв. Опитайте се да заложите на практичните оценки, имате достатъчно ресурси за въздействие на текущите предизвикателства, стига да искате-възможности не липсват.

На работното ви място се радвате на доброжелателност и въпреки всичко в по-далечна перспектива усещате, забелязвате, че предстоят някакви трансформации. Усетете на къде „духат ветровете“, възможно е да научите някаква тайна, да се сблъскате с нови изисквания или самите вие да предприемете стъпки, които или ще ви освободят от ескалиращо напрежение или ще ви подтикнат да се ориентирате към нещо друго и по-перспективно за вас, ако не веднага, то поне в края на септември и през октомври.

Активират се теми от миналото, да кажем от май 2018- сега можете да изправите евентуални грешни решения, да попълните пропуски, които ще направят бъдещето ви по-предвидимо…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>