Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 28.05-03.06.2018г. Зодия Близнаци

Близнаци

Вие сте в прекрасен период да се докажете като професионалисти, да получите повишение или като минимум- да подействате положително на популярността си, общественото си положение и имидж.

Пълнолунието от сряда и четвъртък дава пълнота от знание за вашата значимост в колектив, също-на кого и в каква степен можете да разчитате, . Това е едно от най-важните пълнолуния за вас, опитайте се да действате в посока, която да изпълни живота ви с успехи на различни нива, в значима степен всичко зависи от вас, също-от способността ви да градите връзки и да се възползвате от тях.

Ако трябва да прелистите нова страница в живота си, да направите определящ избор, има значима вероятност това да се случи точно сега.

Вие все по-открито ще заявявате своето мнение, ако има нещо ерозивно, тайно или което ви дразни- лесно ще го идентифицирате и по-решително ще го отстранявате от пътя си.

През втората част от периода вашата социална активност расте, все по-често ще се оказвате в център на внимание или дебати, обсъждания. Може да имате усещането, че оставяте ненужни тежести зад гърба си, защото не си заслужават…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>